Alternativ energi

Fokus på energioptimering i hjemmet og erhverv

Er det blevet tid til energioptimering i hjemmet eller skal virksomhedens lamper udskiftes med energirigtige LED-pærer? Vi har en bred vifte af løsninger, der er tidssvarende og miljørigtige.

Tidsvarende fokus på miljø

KHK Teknik ApS er din moderne virksomhed, som har stor erfaring med opsætning af miljøorienteret løsninger. Fælles for vores monteringer er, at de er til gavn for miljøet og økonomien på den lange bane.

Energioptimering i hjemmet eller erhverv

Der er mange former for alternativ energi, som du som privatkunde eller erhvervskunde, har mulighed for at få. Vi har en lang række løsninger, f.eks. solceller, LED belysning, amaturer, energioptimering og meget mere!

Solecelleanlæg til erhverv og privat

KHK Teknik ApS er din specialist i solcelleanlæg. Er det derfor blevet tid til solceller, er vi det oplagte valg. Vi har stor erfaring med opsætning af solceller for private og i erhvervsmæssig sammenhæng. 

Rådgivning til valg af alternativ energi

Alternativ energi er et individuelt tiltag. Det kan være udfordrende at finde rundt i de mange løsninger, som markedet præsenterer. Vores høje faglighed og ekspertise, er din sikkerhed for optimale løsninger.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på energioptimering i hjemmet eller ervherv

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine individuelle muligheder hos KHK Teknik ApS, er du velkommen til at tage kontakt til os. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud på sin opgave.
energioptimering i hjemmet

Et aktivt valg i klimakampen

Lad os hjælpe dig i mål med dine installationer

Mange vil gerne støtte udviklingen inden for klima. Med en alternativ energiløsning gør du ikke bare noget godt for klimaet, men du får mulighed for at spare en del penge på den lange bane. Hos KHK Teknik ApS har du mulighed for en bred vifte af forskellige løsninger.

 

Vi har stor ekspertise i alt lige fra simple udskiftninger med LED belysning til omfattende løsninger med solcelleanlæg eksempelvis. Vi kommer gerne ud på din adresse, tjekker forholdene og udarbejder et uforpligtende tilbud, der kunne gavne hos netop dig. Kontakt os i dag!