El-Installationer for private og erhverv

Specialister i løsninger

Hos KHK Teknik ApS har vi stor ekspertise i el-installationer for private og i erhverv. Vi kan tilbyde at være med lige fra idé til den færdige installation. Vores mange års erfaring og høje faglighed er din sikkerhed!

Montering af el-installationer for private og erhverv

Vores el-installatører kan montere simpelt som avanceret. Det er lige fra strøm i stikkontakten til større projekter med renovering og nybyggeri f.eks.. Hvad kan vi tilbyde at hjælpe dig i mål med?

Service og eftersyn

Vi skræddersyer gerne en serviceaftale ud fra den enkeltes ønsker og behov. Det er vigtigt at få foretaget løbende eftersyn, så man er sikret optimale og sikre forhold. Vi står klar til at høre fra dig.

Vejledning og rådgivning

Hos KHK Teknik ApS står vi altid til rådighed. Vi tilbyder at vejlede dig i retning af de mest optimale løsninger for netop dig. Det er naturligvis helt uforpligtende at høre om sine muligheder.

Reparationer

Fejl, skader eller problemer med en el-installation? Vi kan mestre alt lige fra små justeringer til store og avanceret reparationer. Telefonen er altid åben for vores kunder, og vi rykker ud med kort varsel.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på el-installationer for private eller erhverv

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine individuelle muligheder hos KHK Teknik ApS, er du velkommen til at tage kontakt til os. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud på sin opgave.

el-installatør i rødovre

KHK Teknik ApS er dit sikre valg

Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller kundeservice

Hos KHK Teknik ApS går vi aldrig på kompromis med god kvalitet eller høj kundeservice. Vi forlader ikke en opgave eller et projekt, før den enkelte er tilfreds og fortrolig med sin el-installation. Det vil sige, at vi vægter dialogen højt, så kunden kan føle sig tryg i processen.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov, og tilbyder selvfølgelig også rådgivning og vejledning ud fra vores ekspertise i hele branchens felt! Man kan være sikker på, at vi kan finde en optimal løsning, der rummer den enkeltes krav til sin næste el-installation.