Om KHK Teknik ApS

El-installatørfirma i Rødovre

KHK Teknik ApS er dit el-installatørfirma i Rødovre, som laver el-arbejde til den private bolig, erhverv, virksomheder, boligselskaber og andre håndværkere i branchens felt

KHK Teknik er dit moderne el-installatørfirma i Rødovre siden 2018, og som fik officiel autorisation som el-installatør i året 2019. Hos KHK Teknik ApS står vi klar til at udføre dit el-arbejde, uanset hvor du befinder dig på Sjælland. Vi ligger i Rødovre, men vi kører på hele Sjælland. Vi håndterer store som små el-opgaver, og mestrer selv de helt avancerede projekter. Vores brede erfaring og ekspertise, er din sikkerhed for veludførte opgaver og holdbare resultater.

 

Vi har altid fokus på den enkelte kundes behov og ønsker, og udarbejder herfra en relevant løsning ud fra vores høje faglighed. Vi er eksperter i alt lige fra simple monteringer til omfattende renoveringsprojekter. Det handler udelukkende om den enkeltes situation. Vi tilbyder rådgivning og vejledning, samt et uforpligtende tilbud på alle opgaver. 

 

Vi står også til rådighed for andre firmaer, som har behov for en pålidelig og effektiv samarbejdspartner. F.eks. boligselskaber, boligforeninger, tømrere, murere m.v.. Vi udarbejder gerne en fast projektplan, hvor vi selvfølgelig altid arbejder til aftalt tid og pris.  

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine individuelle muligheder hos KHK Teknik ApS, er du velkommen til at tage kontakt til os. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud på sin opgave.

el-installationer for private

Dit lokale el-installatørfirma i Rødovre

Dit autoriseret el-installatørfirma i Rødovre og på resten af Sjælland

Er det blevet tid til et besøg af en elektriker eller en kompetent el-installatør? Hos KHK Teknik ApS står vi klar til at rykke ud, når du har behov for det. Måske oplever du fejl og skader, eller måske er det blot blevet tid til renovering af de gamle el-installationer.


Vi kommer gerne ud forbi til et uforpligtende projektmøde, hvor vi kan kigge på dine fremtidige muligheder. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, som er i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Tag derfor telefonen og ring til os. Vi ser frem til at høre fra dig.