Tele og dataløsninger på Sjælland

Tele og dataløsninger på Sjælland

Vi er din kompetente virksomhed, som kan stå for din næste opgave med tele og dataløsninger på Sjælland. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og skræddersyer en løsning, som rummer dine krav til resultatet.

Antenner og tv

Skal du have hjælp til at montere en antenne, så du kan se fjernsyn, er vi det rette valg. Vi har stor ekspertise i opsætning og montering af alle typer antenner til alle slags boliger og byggerier.

Internet løsninger

Er det blevet tid til at få markedets hurtigste internet og wifi? Hos KHK Teknik ApS er vi eksperter i fibernet og diverse trådløse netværksinstallationer i privat og erhverv. Kontakt os allerede i dag og få en løsning!

Opsætning af tele og data

Vi tilbyder en lang række af services inden for tele og data. Herunder alt lige fra store datainstallationer hos virksomheder til opsætning af IT og trådløse netværksløsninger i private hjem. Kontakt i dag!

Vejledning til sikre løsninger

Det kan være uoverskueligt, når man skal til at sætte sig ind i markedets mange udbud inden for tele og data. Din sikkerhed er vores ekspertise og mange års erfaring i feltet. Vi kan skræddersy en løsning!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tele eller dataløsninger på Sjælland

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine individuelle muligheder hos KHK Teknik ApS, er du velkommen til at tage kontakt til os. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud på sin opgave.
dataløsninger på Sjælland

Din autoriseret virksomhed

Uddannet og autoriseret el-installatør på Sjælland

KHK Teknik ApS er din autoriseret el-installatør med base i Rødovre. Vi laver el-arbejde på hele Sjælland, og kan varetage alt lige fra simple monteringer og opsætninger hos private til omfattende el-installationer i erhvervsmæssig sammenhænge.


Har du derfor behov for en professionel elektriker eller el-installatør på Sjælland, er du velkommen til at henvende dig allerede i dag. Vi står klar til at høre, hvad vi kan tilbyde at gøre fra dig. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et tilbud.